O podjetju

O nas

Veterinarska bolnica Lenart je s svojo zavidljivo tradicijo zdravljenja malih in velikih živali že desetletja ena uspešnejših bolnic v regiji. Ena najstarejših veterinarskih bolnic na slovenskem od leta 1999 deluje kot zasebna zdravstvena ustanova. Vrhunsko opremljena veterinarska klinika se danes ponaša z zavidljivimi rezultati, tudi s področja zdravljenja malih živali.


Zakaj izbrati nas

Vrednote

Naše osnovno vodilo je strokovnost. Zavedamo se svoje odgovornosti in delo opravljamo v skladu z veterinarsko etiko. Skrb za naravo in živa bitja je neizogibno povezana z našim vsakdanjim delom. Želimo biti sodobno, osveščeno in družbeno odgovorno podjetje, ki s svojimi nazori izobražuje ožje in širše družbeno okolje.

Poslanstvo

Naše delo je zdravljenje malih in velikih živali, a naše poslanstvo je še veliko širše. S svojim dobrim zgledom ljudi učimo spoštovanja do narave in v njej živečih bitij. S korektnim in strokovnim delom ustvarjamo uspešno podjetje, ki dviguje raven razvitosti družbenega okolja, v katerem živimo in delujemo.

Vizija

Tudi v prihodnosti želimo ustvarjati uspešno podjetje, ki je s svojim korektnim in strokovnim delom ponos Lenarške občine. Sledimo sodobnim medicinskim trendom in novosti zvesto vključujemo tudi v lasten zdravstveni program. Še naprej želimo ostati družbi in malemu človeku prijazno podjetje.

Veterina Lenart med delom